logo
Fontos információkBejelentkezés
logo

Szolgáltatáskimaradás - mi történt március 14-én?

Kedden éjszaka és kora reggel sok új e-mail fiókot kezdtünk kiszolgálni az olasz Email.it e-mail szolgáltatáshoz. Ezt a volumennövekedést már régóta terveztük, és szervereinket és rendszereinket bővítettük, hogy megbirkózzanak az új e-mail forgalommal. Ennek ellenére tegnap megtudtuk, hogy a környezetünkben volt egy tárolószerver, amelyet ezúttal túlságosan súlyosan érintett a növekedés.

Általában ilyenkor megkettőzzük szervereinket, de ez egy szerencsétlen kivétel volt, és csak részben javították egy másik szerveren. Ez hosszú hibalistához, lassú szolgáltatáshoz és (időről időre) elérhetetlen szolgáltatáshoz vezetett a nap folyamán. A problémát közép-európai idő szerint délelőtt 9 óra körül vették észre, és este 22 óráig tartott a kiváltó ok azonosítása és a megoldás bevezetése.

Ügyfeleinkre gyakorolt hatások:

  • A szolgáltatás nem volt elérhető
  • Az e-mailek kézbesítésének késése
  • Lassú szolgáltatás, ami különösen az app.citromail.hu-t érinti

Úgy gondoljuk, hogy mostanra stabilizáltuk a helyzetet, és szolgáltatásunk működik, bár még eléggé lassú. A kimenő (küldő) e-maileknek a szokásos módon kell működnie, de előfordulhat, hogy a bejövő e-maileket néha késéssel kézbesítik.

A frissített állapotot a Citromail alsó részében a „Státusz” alatt találja.

Felhívjuk figyelmét, hogy e-mailek / adatok nem vesznek el.

Szeretnénk, ha tudnák, hogy e-mail szolgáltatásaink fontosak Ügyfeleink számára, és továbbra is az a törekvésünk, hogy a hét minden napján, 24 órában, magas teljesítménnyel működjünk. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jövőben ne fordulhasson elő hasonló helyzet.

Tehát még egyszer szíves elnézésüket kérjük!

Ha bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban, kérjük forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz.

Üdvözlettel: a Citromail csapata

logo

© 2023 Fjordmail International AS
NO 822 607 632

Minden jog fenntarva.

Hivatkozások

SúgóGYIKStátusz